Äntligen 24Mbit/s

Efter mycket strul har vi äntligen fått en fetare uppkoppling. 24 Mbit/s är en aning snabbare än 0,5 Mibt/s som vi har dragits med.

Förseningen berodde bl a på att telekabeln in i vårt hus var riktigt risig. Någon (inga namn) ska visst ha grävt av den…

 • vilken isp kör du?

 • vilken isp kör du?

 • Telia

 • Telia

 • aight, jag kör gåbort och skulle haft 24mb sen i oktober. Men tydligen så fungerar tjänsten inte i alla städer, så jag har 24mb men betalar bara för 8. I det får jag en lina som pendlar mellan 5-15. Förstår inte varfför de bara inte kan dela ut fiber till alla direkt.

 • aight, jag kör gåbort och skulle haft 24mb sen i oktober. Men tydligen så fungerar tjänsten inte i alla städer, så jag har 24mb men betalar bara för 8. I det får jag en lina som pendlar mellan 5-15. Förstår inte varfför de bara inte kan dela ut fiber till alla direkt.

 • Ska hem och testa vilken hastighet jag har. Har ej hunnit, de kopplade in det precis efter lunch idag.

 • Ska hem och testa vilken hastighet jag har. Har ej hunnit, de kopplade in det precis efter lunch idag.

 • pettzon

  Hoppas du inte blir besviken! 😉

 • pettzon

  Hoppas du inte blir besviken! 😉

 • Känns bra så här långt 🙂

 • Känns bra så här långt 🙂

 • Ropen skalla, Fiber till alla

 • Ropen skalla, Fiber till alla

 • Fiberberikad 😉

 • Fiberberikad 😉