5 i iPoden v. 9

kassetv9

5  goa just nu:

  Tomas Andersson Wij – Hälsingland
  Conya Doss – Tell Me Why
  Joss Stone – Tell Me ‘Bout It
  Anthony David – Words (Featuring India.Arie)
  Norah Jones – Thinking About You
 • Mmm, bra blandband.
  Conya Doss e himla bra

 • Mmm, bra blandband.
  Conya Doss e himla bra

 • Himla fräcka bilder måste jag erkänna… Nu när man börjar på grepp om denna cyperspacevärld, har du några bra tips till en nybörjare som mig? Och vad heter det balla temat som sprider sig som vinden över dina nära och kära bekanta? 😉

 • Himla fräcka bilder måste jag erkänna… Nu när man börjar på grepp om denna cyperspacevärld, har du några bra tips till en nybörjare som mig? Och vad heter det balla temat som sprider sig som vinden över dina nära och kära bekanta? 😉

 • Tack, tack!

  Temat heter tarski, se länk längst ner på sidan. Det är ett bra tema, med många möjligheter att anpassa. Och så kan man köra “widgets” ett smidigt sätt att lägga till plugins till wordpress. (Det finns iofs många teman som stöder widgets.)

 • Tack, tack!

  Temat heter tarski, se länk längst ner på sidan. Det är ett bra tema, med många möjligheter att anpassa. Och så kan man köra “widgets” ett smidigt sätt att lägga till plugins till wordpress. (Det finns iofs många teman som stöder widgets.)