Le Chef

chef

I måndags var vi iväg med jobbet på Hotel Öresund i Landskrona och på kvällen fick vi tillsammans med en kock laga vår egen middag. Trevligt!

Jag och Jonas fick förtoendet att tillaga efterrätten: Saffransglass med jordgubbs- och basilikasås. Mmmm. På bilden ovan tömmer jag glassmaskinen (en sån vill jag ha).

På menyn stod även:

Getostterrine med smak av kummin. Serverad med marinerade tunnskivade rödbetor och balsamicosirap.

Stekt vildandsbröst med en ragu av vildandslår och kantareller, samt råraksrulle och lingongräddsås

  • Mmm, najs.
    Lika som bär: Le Chef – Jamie

  • Mmm, najs.
    Lika som bär: Le Chef – Jamie

  • Hans Orre

    Kul, på vår avdelning har dom dragit in alla roliga event under året 🙁
    Snygg kepa föresten!

  • Hans Orre

    Kul, på vår avdelning har dom dragit in alla roliga event under året 🙁
    Snygg kepa föresten!

  • I LIKE! Sicken meny! några tabbar man bör veta? nån som tömte saltkaret i förrätten eller liknande?
    Glassmaskin till folket!

  • I LIKE! Sicken meny! några tabbar man bör veta? nån som tömte saltkaret i förrätten eller liknande?
    Glassmaskin till folket!

  • Nä, inga tabbar.

  • Nä, inga tabbar.