Vinyl!

Ikväll var  Oskar & jag nere i källaren och kollade på mina gamla vinylplattor. Oj, vad mycket musik som fanns där, både bra och mindre bra. Nu ska vi ta och fixa en skivspelare, så vi kan njuta av all musik. Har du tips på en bra och billig skivspelare? Lägg en kommentar!

 • Vems skivor var det?
  Tror bestämt att Wham är min.

 • Vems skivor var det?
  Tror bestämt att Wham är min.

 • Jaja, nårra skivor e dina.

 • Jaja, nårra skivor e dina.

 • Vinyl e ballt. Mina paranteser hade ett gäng med, undra var de e?

 • Vinyl e ballt. Mina paranteser hade ett gäng med, undra var de e?

 • amo

  När jag flyttade ihop med min sambo för 5 år sedan så var det ohållbart att släpa med alla jävla vinyler som jag ändå inte spelade. Tänkte först att jag skulle Mp3:a delar av samlingen men insåg snart att det var enklare att ge sig ut på den där interwebben och dra ner låtarna istället. Sen så var det ju mest skit så det blev inte så mycket jag brydde mig om att återställa.

  Men om du absolut envisas med att köra vinyl så finns det en butik som säljer begagnad stereoprylar på St. Jörgens plats. Du vet den där lilla snutten väg som tar vid där Kullagatan slutar norr ut och som går parallelt med Hälsovägens början i ca 100 meter. Testa där.

  Personligen har jag slängt ut både vinyl och plast och kör allt på hårddisk. 🙂

 • amo

  När jag flyttade ihop med min sambo för 5 år sedan så var det ohållbart att släpa med alla jävla vinyler som jag ändå inte spelade. Tänkte först att jag skulle Mp3:a delar av samlingen men insåg snart att det var enklare att ge sig ut på den där interwebben och dra ner låtarna istället. Sen så var det ju mest skit så det blev inte så mycket jag brydde mig om att återställa.

  Men om du absolut envisas med att köra vinyl så finns det en butik som säljer begagnad stereoprylar på St. Jörgens plats. Du vet den där lilla snutten väg som tar vid där Kullagatan slutar norr ut och som går parallelt med Hälsovägens början i ca 100 meter. Testa där.

  Personligen har jag slängt ut både vinyl och plast och kör allt på hårddisk. 🙂

 • Ja, just den ja! Där kanske finns ngn billig.

  Mest för att visa kidsen hur det fungerade förr i tiden…

 • Ja, just den ja! Där kanske finns ngn billig.

  Mest för att visa kidsen hur det fungerade förr i tiden…

 • Hans Orre

  Jag har en snygg smäktande grann Sonab 85S som jag håller på att renovera…
  http://www.blocket.se/vi/11432379.htm?ca=5_s
  Finns med i denna annonsen…

 • Hans Orre

  Jag har en snygg smäktande grann Sonab 85S som jag håller på att renovera…
  http://www.blocket.se/vi/11432379.htm?ca=5_s
  Finns med i denna annonsen…

 • Hans Orre

  Alltså, inte den i annonsen då asså 🙂

 • Hans Orre

  Alltså, inte den i annonsen då asså 🙂

 • Jag hittade en schysst Technics-spelare i källaren. Nålen var kass, men jag har beställt ny på Svalander.

 • Jag hittade en schysst Technics-spelare i källaren. Nålen var kass, men jag har beställt ny på Svalander.