• Mmm, det blir najs…

 • Mmm, det blir najs…

 • jepps. hoppas den kommer i sjön snart….

 • jepps. hoppas den kommer i sjön snart….

 • Jessica

  Hej,
  jag ser att ni klätt soffan i vitt tyg, är det skinn eller ev skinnimitaion?
  Är nämligen igång med att renovera min båt också och smider planer om att klä dynorna i skinnimitaion.. Hur har ni gjort och vad kostade det, var det svårt att få det snyggt? Mina dynor är svängda och i lite lurigare former än era ser ut att vara på bilden..
  Har du lust att svara på alla mina frågar så är min email: netnallar@hotmail.com

  Mvh jessica

  • Hej!

   Nä, vi körde bara vanligt tyg (lite grövre). De har hållt sig ganska bra.

   Det tar ganska lång tid att fixa, en hel del pill. Men det var min fru som gjorde det.
   Själv hade jag inte klarat det 🙂