Flock 1.0 beta

Testar Flock 1.0 beta och hittar lite nya trevliga funktioner. Bland annat “People” som ligger i vänsterkanten med kontakter från Facebook, Flickr, Twitter och YouTube. Det är också enkelt att ladda upp bilder till Flickr och Facebook.

Precis som i tidigare versioner finns en editor för att blogga, möjligheter att ha koll på flickrflöden, ett utmärkt “web clipboard” för att enkelt spara bilder och text från sidor man besöker samt en snygg RSS-läsare.

Blogged with Flock

  • Jag gilla att man customiza utseendet rätt mycket, ta bort ikoner man inte använder och liknande. Dock förstod jag inte hur accounts & services fungerar. Kan inte redigera dem tycker jag. Annars en schysst webläsare!

  • Jag gilla att man customiza utseendet rätt mycket, ta bort ikoner man inte använder och liknande. Dock förstod jag inte hur accounts & services fungerar. Kan inte redigera dem tycker jag. Annars en schysst webläsare!

  • Det är väl bara att logga in på Facebook t ex. Sen klicka på People så ser du alla dina kontakter snyggt och prydligt.

  • Det är väl bara att logga in på Facebook t ex. Sen klicka på People så ser du alla dina kontakter snyggt och prydligt.