• Mmm, det var mycket gott…
  Diskrete Johan var i högform på auktionen och bjöd, så vi andra lyfte på ögonbrynen emellanåt 😉
  Synd att han inte fick dragspelet…

 • Mmm, det var mycket gott…
  Diskrete Johan var i högform på auktionen och bjöd, så vi andra lyfte på ögonbrynen emellanåt 😉
  Synd att han inte fick dragspelet…

 • Vad GAFFLAR du om? 😉

 • Vad GAFFLAR du om? 😉

 • hemmansägarn

  Den som ropade in dragspelet gjorde nog ett riktigt fynd…friis musik i Ume la ner nyligen och det fanns inte en dragbälg som ficks under 2ooo …man skulle varit mer ihärdig…men som sagt alltid kul att överraska…

 • hemmansägarn

  Den som ropade in dragspelet gjorde nog ett riktigt fynd…friis musik i Ume la ner nyligen och det fanns inte en dragbälg som ficks under 2ooo …man skulle varit mer ihärdig…men som sagt alltid kul att överraska…