Idag blev det storbak på Kärrgatan. Först två grekiska lantbröd som uppvärmning. Och sen direkt på kanelbullarna där vi gick ut hårt med dubbel sats. Det resulterade i 80 bullar sammanlagt.
Storbak
by Erik Forsberg | Sep 21, 2008 | Mat & dryck | 18 comments
18 Comments
Leave a Reply to Pettzon Cancel reply
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Finfint!!! Kan känna bakdoften ända till Stattena:-)
Finfint!!! Kan känna bakdoften ända till Stattena:-)
nybakat med mjölk är kanon!
@thomas: 🙂
@pettzon: helt klart
@thomas: 🙂
@pettzon: helt klart
Nej nybakat med te&mjölk e de ju, man blir ju helt sträv i munnen av mjölk ju….uhhhhh
Nej nybakat med te&mjölk e de ju, man blir ju helt sträv i munnen av mjölk ju….uhhhhh
@hasse: Sträv i munnen? Dricker du getmjölk eller? 😉
@hasse: Sträv i munnen? Dricker du getmjölk eller? 😉
🙂 har hittat en cool brödsida på nätet, kille e hgrym och kör nästan uteslutande med surdeg… ser duktigt gott ut, jag tänkte testa några av hans recept…
🙂 har hittat en cool brödsida på nätet, kille e hgrym och kör nästan uteslutande med surdeg… ser duktigt gott ut, jag tänkte testa några av hans recept…
och du vill inte länka…?
och du vill inte länka…?
“När Hasse postar länkas det inte”
Gammalt internetordspråk
“När Hasse postar länkas det inte”
Gammalt internetordspråk
Starta ett bageri ni har feelingen!
Starta ett bageri ni har feelingen!
nybakat med mjölk är kanon!