• Hans Orre

  Ganska skön känsla va?

 • Hans Orre

  Ganska skön känsla va?

 • Mmm 😀

 • Mmm 😀

 • Gutt.
  Fick du testa traktorn?

 • Gutt.
  Fick du testa traktorn?

 • Nä, tyvärr. Är du uppe så här sent?

 • Nä, tyvärr. Är du uppe så här sent?

 • Mmm, och tidigt…

 • Mmm, och tidigt…

 • Blir det livefeed från sjösättningen så man kan följa med remote?

 • Blir det livefeed från sjösättningen så man kan följa med remote?

 • Ja, självklart. Jag har ägnat dom första timmarna nu på morgonen till att installera 12 webbkameror, dra nätverk, mecka servrar och dricka kaffe. Sen kör jag allt till projektorn som jag har satt upp vid Dunkers…

 • Ja, självklart. Jag har ägnat dom första timmarna nu på morgonen till att installera 12 webbkameror, dra nätverk, mecka servrar och dricka kaffe. Sen kör jag allt till projektorn som jag har satt upp vid Dunkers…

 • Skönt att du inte sparar på krutet när det gäller det tekniska! Jag väntar ivrigt!

 • Skönt att du inte sparar på krutet när det gäller det tekniska! Jag väntar ivrigt!