Surströmmingspremiär

Idag, den tredje torsdagen i augusti, är det surströmmingspremiär.

Inte det allra godaste man kan äta, men rätt så najs med dom rätta tillbehören. Vi får väl ta en kväll framöver och öppna ngn burk. I kylen har jag kvar 2 burkar från förra året. Dom strömmingarna är nog mjälla och fina.

Andra bloggar om: ,


Comments

14 responses to “Surströmmingspremiär”

  1. Hur kan det finnas två kvar från förra året? Vi åt ju hur mycket som helst 😉
    Men jag kommer gärna och äter.

  2. Hur kan det finnas två kvar från förra året? Vi åt ju hur mycket som helst 😉
    Men jag kommer gärna och äter.

  3. Johan hade väl med en 7-8 burkar 😉

  4. Johan hade väl med en 7-8 burkar 😉

  5. Du blir säkert sjuk om du äter den gamla strömmingen bjud bort den så slipper du bli dålig-
    hilsen
    H

  6. Du blir säkert sjuk om du äter den gamla strömmingen bjud bort den så slipper du bli dålig-
    hilsen
    H

  7. Haha, jag får väl skicka upp den till Johan då.

  8. Haha, jag får väl skicka upp den till Johan då.

  9. Man behöver nog väldigt mycket tillbehör för att det ska vara gott. Ingår klädnypa?

  10. Man behöver nog väldigt mycket tillbehör för att det ska vara gott. Ingår klädnypa?

  11. hemmansägarn Avatar
    hemmansägarn

    jag köpte faktiskt en ny burk igår. på konsum i holmsund serverades strömmingarna med alla tillbehör som sig bör utanför butiken medan den underbara doften sakta smög sig in bland butikshyllorna….oscars och måsen sägs vara testvinnare i år…

  12. Coolt, det hade aldrig funkat hos Oj! eller ngn annan livsmedelshandlare i Hbg.

  13. Coolt, det hade aldrig funkat hos Oj! eller ngn annan livsmedelshandlare i Hbg.

  14. hemmansägarn Avatar
    hemmansägarn

    jag köpte faktiskt en ny burk igår. på konsum i holmsund serverades strömmingarna med alla tillbehör som sig bör utanför butiken medan den underbara doften sakta smög sig in bland butikshyllorna….oscars och måsen sägs vara testvinnare i år…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.