• Maila över ett par skivor.
  Ser gott ut. E de råg?

 • Maila över ett par skivor.
  Ser gott ut. E de råg?

 • Bröd till bröder! 😀

  Ja, det är råg.

 • Bröd till bröder! 😀

  Ja, det är råg.

 • Najs, med ost och e glas mjölk…

 • Najs, med ost och e glas mjölk…

 • Ja, eller med ett stekt ägg.

 • erik, länkar du in bilderna från flickr eller? Jag la ju in alla mina senaste bilder genom wp och sidan blev lite slö (för att göra en understatment)

 • erik, länkar du in bilderna från flickr eller? Jag la ju in alla mina senaste bilder genom wp och sidan blev lite slö (för att göra en understatment)

 • Jepps. Jag tankar upp alla bilder på flickr och länkar dom därifrån.

  Men jag tycker min sida också känns slö idag.

 • Jepps. Jag tankar upp alla bilder på flickr och länkar dom därifrån.

  Men jag tycker min sida också känns slö idag.

 • Din sida var väl inte så slö?

  Men du kanske har 14,4k modem 😉

 • Din sida var väl inte så slö?

  Men du kanske har 14,4k modem 😉

 • nja, inte farligt slö, men mer än innan. Innan minska jag bilderna först, men nu laddar jag upp dem direkt i den storleken de kommer från telefonen, men dock bara som thumbs. Men det kan hända att det är helt ok att göra på detta sätt oxå. Ska testa hemma ikväll och se om det är skillnad

 • nja, inte farligt slö, men mer än innan. Innan minska jag bilderna först, men nu laddar jag upp dem direkt i den storleken de kommer från telefonen, men dock bara som thumbs. Men det kan hända att det är helt ok att göra på detta sätt oxå. Ska testa hemma ikväll och se om det är skillnad

 • Något som jag har relekterat över är att din sida Erik laddar sirapssegt, tar ofta 4-5 sekunder innan allt har laddat upp…..ett tusen ett, ett tusen två 🙂

 • Något som jag har relekterat över är att din sida Erik laddar sirapssegt, tar ofta 4-5 sekunder innan allt har laddat upp…..ett tusen ett, ett tusen två 🙂

 • Jaja, skit i det nu.

  Det är bara för att jag kör lite coola widgets och script.

 • Jaja, skit i det nu.

  Det är bara för att jag kör lite coola widgets och script.

 • pettzon

  men du kan ju slipa formen på dina widgets då 😛

  Min sida var riktigt seg att ladda när jag kom hem, bilderna ligger på 800k st så det tog ett tag. Man kanske skulle länka in dem istället så laddningen slipper ligga på sidan. Men de veti tusan om det hjälper.

 • pettzon

  men du kan ju slipa formen på dina widgets då 😛

  Min sida var riktigt seg att ladda när jag kom hem, bilderna ligger på 800k st så det tog ett tag. Man kanske skulle länka in dem istället så laddningen slipper ligga på sidan. Men de veti tusan om det hjälper.

 • Ja, eller med ett stekt ägg.