chef

I måndags var vi iväg med jobbet på Hotel Öresund i Landskrona och på kvällen fick vi tillsammans med en kock laga vår egen middag. Trevligt!

Jag och Jonas fick förtoendet att tillaga efterrätten: Saffransglass med jordgubbs- och basilikasås. Mmmm. På bilden ovan tömmer jag glassmaskinen (en sån vill jag ha).

På menyn stod även:

Getostterrine med smak av kummin. Serverad med marinerade tunnskivade rödbetor och balsamicosirap.

Stekt vildandsbröst med en ragu av vildandslår och kantareller, samt råraksrulle och lingongräddsås


Comments

8 responses to “Le Chef”

  1. Mmm, najs.
    Lika som bär: Le Chef – Jamie

  2. Mmm, najs.
    Lika som bär: Le Chef – Jamie

  3. Hans Orre Avatar
    Hans Orre

    Kul, på vår avdelning har dom dragit in alla roliga event under året 🙁
    Snygg kepa föresten!

  4. Hans Orre Avatar
    Hans Orre

    Kul, på vår avdelning har dom dragit in alla roliga event under året 🙁
    Snygg kepa föresten!

  5. I LIKE! Sicken meny! några tabbar man bör veta? nån som tömte saltkaret i förrätten eller liknande?
    Glassmaskin till folket!

  6. I LIKE! Sicken meny! några tabbar man bör veta? nån som tömte saltkaret i förrätten eller liknande?
    Glassmaskin till folket!

  7. Nä, inga tabbar.

  8. Nä, inga tabbar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.