I måndags var vi iväg med jobbet på Hotel Öresund i Landskrona och på kvällen fick vi tillsammans med en kock laga vår egen middag. Trevligt!
Jag och Jonas fick förtoendet att tillaga efterrätten: Saffransglass med jordgubbs- och basilikasås. Mmmm. På bilden ovan tömmer jag glassmaskinen (en sån vill jag ha).
På menyn stod även:
Getostterrine med smak av kummin. Serverad med marinerade tunnskivade rödbetor och balsamicosirap.
Stekt vildandsbröst med en ragu av vildandslår och kantareller, samt råraksrulle och lingongräddsås
Mmm, najs.
Lika som bär: Le Chef – Jamie
Mmm, najs.
Lika som bär: Le Chef – Jamie
Kul, på vår avdelning har dom dragit in alla roliga event under året 🙁
Snygg kepa föresten!
Kul, på vår avdelning har dom dragit in alla roliga event under året 🙁
Snygg kepa föresten!
I LIKE! Sicken meny! några tabbar man bör veta? nån som tömte saltkaret i förrätten eller liknande?
Glassmaskin till folket!
I LIKE! Sicken meny! några tabbar man bör veta? nån som tömte saltkaret i förrätten eller liknande?
Glassmaskin till folket!
Nä, inga tabbar.
Nä, inga tabbar.