Idag blev det en klassiker. Blodkorv från Munka Chark stekt i rikligt med smör. Sedan knaperstekt jägarbacon och lingonsylt på det. Mums.
Dagens lunch
by Erik Forsberg | Sep 15, 2009 | Mat & dryck | 14 comments
14 Comments
Leave a Reply to G H Orre Cancel reply
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
jägarbacon? Vart får man tag på det? Låter gott!
jägarbacon? Vart får man tag på det? Låter gott!
finns på ICA, CityGross m fl. Det är Scans produkt. http://www.scan.se/sortiment_visa.asp?prodId=6793…
Nä, kan detta ätas. Har aldrig gjort det
Är glad för det
Nä, kan detta ätas. Har aldrig gjort det
Är glad för det
Mkt gott. Och nyttigt. Och billigt.
Hur gör du som äter och bakar så mycket och gott för att inte se ut som Sven Melander efter ett tag. Säg nu inte att du motionerar!!
Hur gör du som äter och bakar så mycket och gott för att inte se ut som Sven Melander efter ett tag. Säg nu inte att du motionerar!!
haha, ingen risk 😉 (jodå, det händer ibland)
Blokorv, helt klart en favorit… mums
Blokorv, helt klart en favorit… mums