• Tjena! Kul att du supportar oss! i morgon släpper vi första singeln och ska kampanja för att försöka få upp den på svenska downloadslistan, så då finns det ju möjlighet till en försmak. Sen så kommer det under dom närmaste dagarna att komma en websida där man kan förbeställa direkt av oss i bandet så får man skivan på releasedagen. Håll koll på bloggen så missar du inget!

    /daniel

  • Tjena! Kul att du supportar oss! i morgon släpper vi första singeln och ska kampanja för att försöka få upp den på svenska downloadslistan, så då finns det ju möjlighet till en försmak. Sen så kommer det under dom närmaste dagarna att komma en websida där man kan förbeställa direkt av oss i bandet så får man skivan på releasedagen. Håll koll på bloggen så missar du inget!

    /daniel

  • Coolt!

  • Coolt!