Idag blev det liten smygpremiär på grillen. Möllers goa wienerkorvar & Per-i-parma med baguetter, halloumi, bönsallad, tomater samt risted løg. Ah!
Grille-grill
Comments
20 responses to “Grille-grill”
-
Aaaah. Per-i-parma. Mmm
Finns det kvar? -
Aaaah. Per-i-parma. Mmm
Finns det kvar? -
Aaaah. Per-i-parma. Mmm
Finns det kvar? -
Ja, men dom har kallnat…
-
Ja, men dom har kallnat…
-
Ja, men dom har kallnat…
-
närru, “Denniskorv” (den med 40% kött) och Pågen bröd till det. Då kan det aldrig misslyckas!
-
närru, “Denniskorv” (den med 40% kött) och Pågen bröd till det. Då kan det aldrig misslyckas!
-
närru, “Denniskorv” (den med 40% kött) och Pågen bröd till det. Då kan det aldrig misslyckas!
-
Undrar vad dom andra 60 procenten är för ngt…
-
Undrar vad dom andra 60 procenten är för ngt…
-
Undrar vad dom andra 60 procenten är för ngt…
-
“tillsatser”
-
“tillsatser”
-
“tillsatser”
-
mmm…
-
mmm…
-
mmm…
-
Nä, nä. Vitaminer, mineraler, kolhydrater och annat nyttelinytt.
-
Nä, nä. Vitaminer, mineraler, kolhydrater och annat nyttelinytt.
Leave a Reply