Idag blev det liten smygpremiär på grillen. Möllers goa wienerkorvar & Per-i-parma med baguetter, halloumi, bönsallad, tomater samt risted løg. Ah!
Grille-grill
by Erik Forsberg | Mar 25, 2007 | Hemma, Mat & dryck | 20 comments
20 Comments
Submit a Comment Cancel reply
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Aaaah. Per-i-parma. Mmm
Finns det kvar?
Aaaah. Per-i-parma. Mmm
Finns det kvar?
Aaaah. Per-i-parma. Mmm
Finns det kvar?
Ja, men dom har kallnat…
Ja, men dom har kallnat…
Ja, men dom har kallnat…
närru, “Denniskorv” (den med 40% kött) och Pågen bröd till det. Då kan det aldrig misslyckas!
närru, “Denniskorv” (den med 40% kött) och Pågen bröd till det. Då kan det aldrig misslyckas!
närru, “Denniskorv” (den med 40% kött) och Pågen bröd till det. Då kan det aldrig misslyckas!
Undrar vad dom andra 60 procenten är för ngt…
Undrar vad dom andra 60 procenten är för ngt…
Undrar vad dom andra 60 procenten är för ngt…
“tillsatser”
“tillsatser”
“tillsatser”
mmm…
mmm…
mmm…
Nä, nä. Vitaminer, mineraler, kolhydrater och annat nyttelinytt.
Nä, nä. Vitaminer, mineraler, kolhydrater och annat nyttelinytt.