bakning

bakning

Idag blev det storbak på Kärrgatan. Först två grekiska lantbröd som uppvärmning. Och sen direkt på kanelbullarna där vi gick ut hårt med dubbel sats. Det resulterade i 80 bullar sammanlagt.


Comments

18 responses to “Storbak”

  1. Finfint!!! Kan känna bakdoften ända till Stattena:-)

  2. Finfint!!! Kan känna bakdoften ända till Stattena:-)

  3. nybakat med mjölk är kanon!

  4. @thomas: 🙂

    @pettzon: helt klart

  5. @thomas: 🙂

    @pettzon: helt klart

  6. Nej nybakat med te&mjölk e de ju, man blir ju helt sträv i munnen av mjölk ju….uhhhhh

  7. Nej nybakat med te&mjölk e de ju, man blir ju helt sträv i munnen av mjölk ju….uhhhhh

  8. @hasse: Sträv i munnen? Dricker du getmjölk eller? 😉

  9. @hasse: Sträv i munnen? Dricker du getmjölk eller? 😉

  10. 🙂 har hittat en cool brödsida på nätet, kille e hgrym och kör nästan uteslutande med surdeg… ser duktigt gott ut, jag tänkte testa några av hans recept…

  11. 🙂 har hittat en cool brödsida på nätet, kille e hgrym och kör nästan uteslutande med surdeg… ser duktigt gott ut, jag tänkte testa några av hans recept…

  12. och du vill inte länka…?

  13. och du vill inte länka…?

  14. “När Hasse postar länkas det inte”

    Gammalt internetordspråk

  15. “När Hasse postar länkas det inte”

    Gammalt internetordspråk

  16. Harald Orre Avatar
    Harald Orre

    Starta ett bageri ni har feelingen!

  17. Harald Orre Avatar
    Harald Orre

    Starta ett bageri ni har feelingen!

  18. nybakat med mjölk är kanon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.