Joakim hittade denna annonsenRubbt och fick idén att vi skulle försöka hjälpa killen att hitta sin donna genom att sprida annonsen. Så Thompa, Pettzon och ni andra som är ute i svängen. Vet ni något?

Sen är detta också ett exempel på hur enkelt det är att baka in en annons från rubbt på sin egen blogg. Under varje annons på rubbt finns en kodsnutt på en rad. Kopiera denna och klistra in på din blogg.

rubbt kod

Testa nu själv att både annonsera och att ta med dina annonser till din blogg.

Du kan också få en egen widget på bloggen som du kan göra till din helt egna annonsplats genom att använda unika taggar. T ex skulle ju Klubb Sisu kunna ha sina annonser taggade med “klubb_sisu”. Läs mer på Mindpark och se exempel i min sidebar till höger (jag har bara tagit med de senaste annonserna).