Måste rekommendera Strava som jag tycker är den bästa och snyggaste träningsappen just nu.

Strava syncar fint med de flesta olika enheter som Garmin, Suunto och TomTom. Och det finns möjlighet att använda Stravas app eller ladda upp gps-filer manuellt. Du kan också koppla ihop en massa olika tjänster via en smart tjänst som heter Tapiriik.

Strava har byggt in lite olika finesser som gör det lite roligare att träna. En bra sak är “segments” som är kortare sträckor, t ex Gantoftabacken eller grusvägen ner på Rya GK, med leaderboard mm. Smart är också intergrationen med Instagram, laddar du upp en bild på i samband med träning (och har kopplat ihop kontona) dyker bilden upp i flödet på Strava. Snyggt.

Givetvis presenteras massor av diagram, siffror och analyser.

Så testa Strava och adda gärna mig!

heat map i Strava

En heat map från Strava som visar var jag oftast cyklar.